Mitt Göteborg

Avsnitt ett - David Lega

David Lega under mitt under brinnande intervju.

I det första avsnittet begav sig Mitt Göteborgs enmannaredaktion till Göteborgs rådhus för att träffa Kristdemokraternas kommunalråd David Lega. Efter att ha varit dominant på simnings-VM och stått på en scen på en stor mängd platser i Sverige är det nu i politiken han lever sitt liv. 30 minuter av minnen, planer för Göteborg och smultronställen i staden.

http://www.mixcloud.com/K103/playlists/mitt-g%C3%B6teborg/

David Lega under mitt under brinnande intervju.

I Mitt Göteborg intervjuas kända och okända personer med stark anknytning till staden Göteborg. Under en halvtimme förs ett samtal mellan programledaren Joel Tivemo och intervjupersonen om staden vi alla älskar och personens historia.

Redaktion

Joel Tivemo.

Följ oss via RSS

Kontakt

mittgoteborg@k103.se