Mitt Göteborg

Avsnitt tre - Torbjörn Nilsson

Han var IFK Göteborgs främste målskytt under en tid när klubben vann Uefa Cupen och gick tog flera SM-guld. För några veckor sedan gästade han K103:s trång-mysiga studio. Den här veckans gäst i Mitt Göteborg är ingen mindre än Torbjörn Nilsson. Ett antal fina anekdoter och sköna minnen utlovas till den som kämpar sig igenom detta, det tredje, avsnittet av Mitt Göteborg.

Lyssnar gör ni som vanligt här:
http://www.mixcloud.com/K103/torbj%C3%B6rn-nilsson-avsnitt-tre-131214/

I Mitt Göteborg intervjuas kända och okända personer med stark anknytning till staden Göteborg. Under en halvtimme förs ett samtal mellan programledaren Joel Tivemo och intervjupersonen om staden vi alla älskar och personens historia.

Redaktion

Joel Tivemo.

Följ oss via RSS

Kontakt

mittgoteborg@k103.se