Mitt Göteborg

Avsnitt sex - Pam Fredman

Foto: Göteborgs Universitet

Mitt Göteborg återvänder efter en lång och välbehövlig vila med ett avsnitt innehållandes det högsta hönset inom Göteborgs Universitet. GU:s rektor Pam Fredman berättar om vikten av studentmedierna, varför Göteborg har det mesta vi studenter kan önska oss och vilken som egentligen är den bästa universitetsbyggnaden i staden.

Lyssna här: http://www.mixcloud.com/K103/pam-fredman-mitt-g%C3%B6teborg-310115/

Foto: Göteborgs Universitet

I Mitt Göteborg intervjuas kända och okända personer med stark anknytning till staden Göteborg. Under en halvtimme förs ett samtal mellan programledaren Joel Tivemo och intervjupersonen om staden vi alla älskar och personens historia.

Redaktion

Joel Tivemo.

Följ oss via RSS

Kontakt

mittgoteborg@k103.se