Musik med Oscar och Björn

Musik med Oscar & Björn har sänt sitt sista program

Musik med Oscar & Björn sändes mellan 160127-160516

John Maus i kvällens Musik med Oscar & Björn
Idag är det bara jag Oscar Hurtig som är här i studion. I kvällens avsnitt kommer jag prata om artisten John Maus, en artist jag blev presenterad för bara ett par år sen men som snabbt har blivit en av mina absoluta favoriter. Välkomna!

Länkar för måndagens program!

Det var svenska visor i vad som blir Björns sista Musik med Oscar & Björn så se därför till att verkligen njuta och för er som redan hört det finns nu chansen att ännu en gång återuppleva måndagens mysiga men bitterljuva stämning.

Mixcloud:
https://www.mixcloud.com/K103/musik-med-oscar-bj%C3%B6rn-2016-04-25-sven...

Spotify:
https://open.spotify.com/user/oscar.hurtig/playlist/0mfGZ3zBI7X5l9ttF6zt...

Svenska visor och Björns sista program

I kvällens Musik med Oscar & Björn blir det svenska visor. Allt från Taube till Hellström. Det kommer också bli Björns sista program så pass på! Veckorna som följer kommer programmet fortsätta men med ett specialprogram om olika artister där vi kommer presentera en artists utveckling och påverkan på populärkulturen. Välkomna!

Indisk musik

I kvällens avsnitt av Musik med Oscar och Björn far vi till Indien och utforskar den klassiska indiska musiken för att sedan följa dess spridning till västerlandet och se hur det blev. Lyssna med oss på k103.se eller fm-bandet 103.1!

Länkar till Måndagens program

För er som missade Måndagens program av Musik med Oscar & Björn, i det aktuella avsnittet diskuterade vi Frankrike och det franska.

Mixcloud:
https://www.mixcloud.com/K103/musik-med-oscar-bj%C3%B6rn-2016-04-11-fran...

Spotify:
https://open.spotify.com/user/oscar.hurtig/playlist/3iMBDDPHMNfIaoR3wfdf...

I kvällens Musik med Oscar & Björn: Frankrike

Efter ett par veckors uppehåll med välbehövlig vila kommer vi ikväll tillbaka igen med direktsändning från vår lilla studio i Göteborg. I kvällens program beger vi oss ner på sydligare breddgrader och befinner oss denna vecka i Frankrike, det blir gammalt och nytt, elektroniskt, jazzigt och även lite hiphop. Det är en galen blandning men allt är franskt!

Välkomna till en timme av musikaliskt upptäcksfärd med oss här på K103 och MMOB!

Blues hos Björn och Oscar

I afton tar vi våra exkursioner till bluesens land för att få insikt om varför den tilltalar människan så. Det blir allt ifrån Robert Johnson till Peps Person på sextiotalet. Vi har även en gäst som varit hos oss förut, nämligen Jonatan!
Anslut er till oss kl 9 så ger vi er djupare kännedom i retur.

Om ni missar kvällens avsnitt så kommer det att läggas upp på mixcloud strax efter sändning och för er som är intresserade av musiken vi spelar så kommer spotifylistor att läggas upp.

För er som missade programmet i Måndags

Tänk dig att du känner solen som gassar ner på dig och du har saltstänk i ansiktet när du ligger på din bräda och paddlar ut för att fånga din första våg. Vad är det för musik du hör i bakgrunden? Det är det vi försöker utforska i detta avssnit av Musik med Oscar & Björn

Mixcloud:
https://www.mixcloud.com/K103/musik-med-oscar-bj%C3%B6rn-2016-03-14-surf...

Spotify:
https://open.spotify.com/user/oscar.hurtig/playlist/08kjVQnIYLHVNSZyzWOo...

Sommaren är här!

I kvällens program av Musik med Oscar & Björn skiner solen, man känner saltstänket i ansiktet och man paddlar ut för att fånga de magnifika vågorna som sakta rullar in mot den Amerikanska västkusten. Det blir såklart Surf musik i kvällens program där vi inte bara ligger och paddlar på ytan med Beach boys och Dick Dale utan även försöker ta oss ner till de okända mystiska och helt fantastiskt dansanta!

För er som missade förra veckans avsnitt eller bara vill veta vilka låtar vi spelade hittar ni det här:
Mixcloud:
https://www.mixcloud.com/K103/musik-med-oscar-bj%C3%B6rn-2016-03-07/
Spotify:
https://open.spotify.com/user/oscar.hurtig/playlist/4KYzsCSdkDrdzf4eOtJd...

Gör Oscar och Björn sällskap på deras musikaliska exkursioner. Från Copacabanas tropiska nattliv till Elvis i sin prime. Något nytt kommer garanterat att ur okunskapens mörka domäner träda fram i vetandets ljus. Musik med Oscar och Björn är programmet för den som är nyfiken på vilken musik som finns där ute, och är villig att utforska ämnet i det trivsamma forum som är vårt.

Redaktion

Oscar Hurtig och Björn Axetorn.

Extern länk

https://www.facebook.c...

Följ oss via RSS

Kontakt

mmoob@k103.se