Morgonsoffan

Morgonsoffan har sänt sitt sista program

Morgonsoffan sändes mellan 100323-101205

Carl Norén
Morgonsoffans reportrar gjorde en grym intervju med trevliga Carl Norén (känd från bandet Sugarplum Fairy) i onsdags och drog senare vidare till den privata spelningen i en lägenhet i Haga som en glad lyssnare vunnit! Här får ni ett litet smakprov från spelningen.

Carl Norén med låten The Anger:

Sorry, flash is not available.

Konsert: Britta Persson Plats: Foajébaren GBG

Efter en tids väntan i baren, medans vi lyssnade på ett förband vars musik var helt rätt fast på fel plats vid fel tillfälle så gick Britta med band på scenen. En alla tiders konsert med flest låtar från senaste plattan och en avslutning med rnb låten Bleeding love i en härlig indiepop-tolkning så kunde vi konstatera att det nästan var värt väntan. Men helt klart en fråga till nästa artist som vi intervjuar: Varför börjar ni artister alltid för sent? Det ger inte cred!
SnL

Britta i ett snötäckt Göteborg

Den första snön har kommit till stan! Vad passar bättre att göra denna dag än att trotsa snön och bege sig till Foajébaren på Statsteatern och intervjua Britta Persson! Detta är precis vad Morgonsoffan-redaktionen ska göra. Håll utkik efter bilder från intervjun och ifrån spelningen senare ikväll. Vi lovar att leverera!

29:5

Nu har vi varit medlemmar på radion i 29 veckor och 5 dagar, njut av den informationen:)
Efter en helg spenderad på olika håll, en som var kvar i fina GBG och en annan som fick spegla sig i glansen av gränsen till Danmark så strålar vi nu samman denna söndag för att planera veckans program! Om ni har några funderingar kring frukostbordet som ni vill ta upp så är det bara att hojta till!

OUCH!

Vi ursäktar för den dåliga ljudkvalitén i kvällens program. Nyvakna som vi var är det helt enkelt inte lätt att fokusera. Donera gärna en kopp kaffe eller två så lovar vi bättring tills nästa gång!

IK goes MS

Intresseklubbens dagar är räknade, välkommen säger vi istället till Morgonsoffan!

Torsdagar 21.00-21.30. Mycket nöje!

Uppsnappat

Under våra dagar på Peace and Love hann vi snappa upp ett gäng grymma kommentarer från festivalbesökare runt omkring oss, här bjuder vi på några:

Tre killar (med kartan i högsta hugg) som inte riktigt visste var de var:
"Vi är här. Vi vill dit. Vart ska ni?"

Hungriga tjejer i kön till festivalområdet:
"Ursäkta, får man ta med sig munkar in? Det står inget om det."

Överförfriskade ungdomar utanför tältet:
"Detta tältsnöret är typ sjukt osynligt. Du hade inte sett det alltså.."

Fred och Kärlek

Förra helgen kom Intresseklubben hem från en helt underbar vecka i Borlänge på Peace and Love-festivalen. Där gjorde vi intervjuer med Fibes oh Fibes!, Andreas Grega och Donkeyboy och för att inte glömma alla bra band som uppträdde! Självklart såg vi även en och en annan kändis inne på VIP-område som vi hade tillträde till i och med presspasset och festivalen avslutades med en hejdundrande show av Jay-Z och efterfest långt in under söndagsmorgonen.

Tack K103 för en grym upplevelse!

Sommar-uppehåll

Yes, Intresseklubben har gått på sommarlov och befinner sig på olika platser i detta avlånga land - faktiskt ingen av oss nere i Skåne. Vi är tillbaka i höst igen, något förändrad programidé, men fortfarande lika skånska.

Ni får ha en underbar sommar!

Sex

Terminsavslutning för Intresseklubben vilket betyder att vi bjuder på lite nostalgi från de gångna programmen. Men självklart tar vi även upp ett nytt och sjukt aktuellt ämne - ja våra damer och herrar, vi snackar om Sex and the City.

"Frukostradio för trötta studenter, fast på en torsdagkväll"

Lisa och Sofie snackar om allt från veckans nyheter till funderingar kring frukostbordet, dvs. allt det där som ett morgonprogram borde innehålla med den lilla petitessen att det sänds en torsdagkväll...

Inget konstigt alls.

Redaktion

Lisa Bergenfelz och Sofie Pettersson.

Följ oss via RSS

Kontakt

morgonsoffan@k103.se