Morning Glory

Spøgelse/Diskutabla fiktionella karaktärer/Hungriga isbjörnar

Ny morgon, nya möjligheter, nytt Morning Glory. Den här morgonen får vi en pratstund med hardcore punkbandet Spøgelse som släppte sin debut-EP för en vecka sedan. Dessutom har vi maxat diskussionslistan med allt från fiktionella karaktärer som inte faller oss i smaken, hungriga isbjörnar och Taylor Swifts rerecording-projekt. Självklart utser vi också veckans The Touch så ni får stenkoll på helgens nya musik!

Lyssna här: https://www.mixcloud.com/K103/morning-glory-sp%C3%B8gelse-210409/

Oskar & Vargarna // Boy Destroy

Morning Glory gästas i dag av två spirande popproducenter.

Oskar & Vargarna släpper i dag singeln "Problem & besvär" som följer upp succén med deras debutsingel "Konstig". Denna gång är fokuset på rädslan av att lämnas ensam och att sitta fast i en ”kanske-relation”. Vi ringer Oskar och kollar läget denna releasedag.

Boy Destroy bjuder på en melodistark och dynamisk korsbefruktning av alternativ pop, emo och trap som hyllats utomlands och upptäcks av allt fler lyssnare. I april släpps 6-spårs EPn ”Warpaint” som stänger en dörr, men öppnar samtidigt en ny. Vi är nyfikna på resan fram till släppet.

Dessutom blir det veckans The Touch, nyheter från veckan och helgtips.

Lyssna här: https://www.mixcloud.com/K103/morning-glory-oskar-vargarna-boy-destroy-2...

Vita Bergen // Högskoleprovsord-quiz // Nöjesnyheter

I morgonens Morning Glory blir det högt och lågt!

Vi intervjuar Vita Bergen, göteborgsläkaren- och artisten som är aktuell med sitt nya album "Another Day in Paradise". Gustav ställer Eva och Oskar mot väggen när han prövar deras ordkunskap, vi diskuterar en radda nöjesnyheter från veckan som gått och självklart diskuterar vi dagens musiksläpp! Om ni inte har något planerat till helgen så behöver du inte oroa dig! Vi ger tips på vad ni kan göra och även vad ni kan fundera på under helgen.

Veckans Morning Glory leds av Eva Gustavfsson och Med Nöje-duon Gustav Ingerhage och Oskar Sundström!

Golfspel / Melodifestivalen / Kungliga nyheter

I morgonens Morning Glory har en riktigt rolig mix av ämnen att diskutera i etern. Självklart pratar vi om Melodifestivalen som förbereder sig för final nu i helgen - vi har lyssnat på låtarna och har åsikter om både det ena och det andra. Maria har spelat golfspel i flera veckor och har nu några favoriter att rekommendera. Och sedan ska vi också i väg till Storbritannien för att ta del av de senaste kungliga nyheterna där.

Som vanligt bjuder vi på veckans The Touch där vi lyssnar på fredagens mest pinfärska musik och väljer vår favorit. Denna veckan med Vita Bergen, Sarah Klang & Million Stylez ft Partillo. Det blir också nyheter, helgtips och en massa bra musik!

Hana Ocean // Internet Friends.

Morning Gory är tillbaka med ditt morgonkaffe!

Idag gästas vi av Hana Ocean som släpper sin nya EP Austers 12 mars. Dessutom ringer vi Internet Friends och kollar läget efter släppet av "Clowning out"!

Utöver det blir det en härlig kavalkad av QX-galan, sjungande Zlatan, Liseberg öppnar!, veckans The Touch och mycket mer.

Det är hög tid att starta fredagen med Gustav & Eva - Morning Glory 11.00-13.00

https://www.mixcloud.com/K103/morning-glory-hana-oceaninternet-friends-2...

Syster Sol // Augustpriset 2020

Parsa Ariaman och Sayam Chortip har träffat Syster Sol! De pratar om hennes nya singel, musikklimatet under Covid-19 och hennes samarbete med Göteborgsbaserade producenten Partillo. Sedan snackar vi om Göteborgs nya stolthet, Augustprisvinnaren Lydia Sandin och hennes bok Samlade verk. Dessutom så utser vi veckans The Touch, pratar om advent och ger lite tips om helgaktiviter.

Improvision Song Contest / Ivory & Mivas

I helgen är det dags för GBG Impros digitala Improvision Song Contest. VI ringer Anton Romanus för att få veta mer om detta spännande arrangemang.

Ivory & Mivas besökte nyligen Göteborg och vi passade på att träffa dem och prata om deras nya musik. Förra fredagen släppte de nya singlen Hel.

Dessutom Veckans, The Touch, nyheter och tips med K103s eget morgonprogram, Morning Glory!

Lyssna här: https://www.mixcloud.com/K103/playlists/morning-glory/

Patrycja Wiktoria/Open Window

Patrycja Wiktoria släpper idag sin nya singel "Vi Lever För Fort". Vi ringer henne för att kolla läget runt släppet. Vi pratar Open Window – en ny plattform för design vid HDK-Valand, Cannes series och Spoketober - skräckfilmsmånaden!

Dessutom veckans The Touch, nyheter och tips på vad som händer i GBG.

Lyssna här: https://www.mixcloud.com/K103/morning-glory-patrycja-wiktoriaopen-window...

Digital festival på Musikens hus

Dagens avsnitt kommer innehålla en intervju med arrangören för Digital festival som kommer äga rum på Musikens hus.
Vi kommer även bjuda på boktips och andra bra tidsfördriv!
Och som vanligt: nyheter från veckan, helgtips och veckans The Touch!

Lyssna här: https://www.mixcloud.com/K103/morning-glory-200424-digital-festival-p%C3...

MORNINGLORY MED PETRISKÅLEN

Dagens Morning Glory sänds av 4 av hjärnhalvorna bakom Petriskålen (k103s nya satsning på improviserad sketchhumor i ljudformat). Vi pratar om hemmatips, frågesport, och som vanligt the Touch.

Komsi komsi

Redaktion

K103 Crew.

Sändningstider

Fredagar 11:00 - 12:00

Fredagar 12:00 - 13:00

Extern länk

www.mixcloud.com/K103/...

Följ oss via RSS

Kontakt

morningglory@k103.se