Morning Glory

Nina Hemmingsson, Léon, World College Radio Day

Ny fredag med Morning Glory. Morgonradio för morgontrötta!

I samarbete med Statens medieråd ger Kartago ut "Ordet är fritt men måste du saga allt du tänker?" – en bok om näthat och det egna ansvaret. Författare och serietecknare som Martin Kellerman, Alexandra Pascalidou, Frida Malmgren, Johan Unenge och Ola Larsmo ger oss inblick i olika situationer som blivit vardag i och med internet. Medverkar gör även Nina Hemmingsson som också arbetar som förläggare på Kartago. Vi ringer upp för att få veta mer om boken.

Det började med en låt på Soundcloud och sen dess har det hänt mycket för Léon. Idag har ”Tired of talking” över 51 miljoner streams på Spotify. Inför hennes spelning på Way Out West passade vår reporter Emilia Håkansson på att träffa Léon för att prata om hur allt började och vad som nu är på gång. Hör henne berätta om hur det kändes när ”allt tog fart”, hur det är att jobba som artist och om kommande släpp.

Om mindre än en månad är det World College Radio Day. K103 Göteborgs Studentradio är värd för det årliga 24h sändningsmaratonet. Vad kommer hända den 6 oktober?

Dessutom pratar vi om bästa väckningsalarmet, tips för fredagen och utser The Touch. Vilken av veckans släpp kommer få K103s välsignelse?

Redaktion

K103 Crew.

Sändningstider

Fredagar 11:00 - 12:00

Fredagar 12:00 - 13:00

Extern länk

www.mixcloud.com/K103/...

Följ oss via RSS

Kontakt

morningglory@k103.se