Morning Glory

Victor Furbacken, Rhys, Utvandrarna och The Touch

Det är fredag vilket innebär Morning Glory, radio för morgontrötta!

Idag välkomnar Morning Glory inte bara en gäst in till studion, vi har även en ny röst bakom mikrofonen: Judit som vanligtvis sänder programmet Kassicismen här på K103.

Tillsammans med Eva, Olle och Karin kommer Judit även få sällskap av Victor Furbacken som kommer att berätta om sin musik och kommande projekt. Starkt influerad av jazz har han ett popinspirerat soloprojekt med gitarren som verktyg.

Artisten Rhys upptäcktes av en slump och hon har släppt låtar som "Swallow your pride" och "Last dance". Hennes musik beskrivs som bitterljuv göra slut-pop och Morning Glory träffade henne för ett tag sedan för en intervju.

Eva har varit på teater och sett uppsättningen av Utvandrarna på Göteborgs stadsteater. Baserad på Vilhelm Mobergs första bok i Utvandrarserien som är en svensk klassiker följer den ett antal svenskar som lämnar fattiga Sverige för att se om det förlovade landet i väst, USA, har något bättre att erbjuda.

Och så kommer vi såklart att utse en låt i veckans nya musikleverans som får The Touch.

Klockan 11 kör vi igång! God morgon!

Redaktion

K103 Crew.

Extern länk

www.mixcloud.com/K103/...

Följ oss via RSS

Kontakt

morningglory@k103.se