Morning Glory

Förbered er på kris / Maple & Rye / Philip Teir / The Touch

God morning glory-lovers!

Nu är det fredag igen och K103 bjuder er på morgonradio för morgontrötta igen. Men denna gång står krisen i centrum. Vi vet att Sverige är ett bra land, men vad gör det när krisen är framme? Hur väl förberedda är vi? Är det värt att förbereda oss? vad innebär "samhällsansvar" i kristider?

På Bokmässan träffade vi författaren Philip Teir som passande nog har skrivit en roman vid namn Såhär upphör världen. Vi pratade med honom om hur det är att skriva om nutida kriser, vad händer med dig som författare när du vänt och vridit på ett så komplext ämne i en roman och hur skiljer sig den finska litteraturen från den svenska.

Mitt i allt detta kommer två medlemmar från Göteborgs-bandet Maple & Rye förbi för att prata om sin nya EP och nya singel Hymn of Poseidon.

Och så blir det en massa tips inför helgen och givetvis ny musik som ska få veckans The Touch.

Håll till godo!

Redaktion

K103 Crew.

Sändningstider

Fredagar 11:00 - 12:00

Fredagar 12:00 - 13:00

Extern länk

www.mixcloud.com/K103/...

Följ oss via RSS

Kontakt

morningglory@k103.se