Morning Glory

Intervju med Mariette Lindstein - om livet efter Dimön

Mariette Lindstein

DENNA INTERVJU SÄNDES I MORNING GLORY DEN 17/11 2017.
HELA PROGRAMMET GÅR ATT HITTA HÄR:
https://www.mixcloud.com/K103/morning-glory-171117/

Under höstens bokmässa träffade vår reporter Karin Björklund författaren Mariette Lindstein för att prata om hennes nya bok Sektens barn, den tredje och avslutande delen i hennes romanserie om sekten på Dimön. Vi träffade Mariette redan 2015 när hon lanserade den första delen av serien och pratade om hennes egna erfarenheter som böckerna är baserade på.

Mycket har hänt sedan 2015, både i Mariettes liv och karriär. Sedan hon flydde från scientologin och börjat skriva romanserien har hon stött på problem från de som vill sabotera för henne och hindra henne från att prata om sina upplevelser. Hon har blivit farmor men kan till exempel inte publicera bilder på sina barnbarn då sekten fortfarande förföljer både henne och hennes familj. Hennes romanserie har översatts till flera språk och lanserats i fler länder och även hennes make, Dan, har skrivit en bok om scientologikyrkans ledare David Miscavige tillsammans med Miscaviges pappa Ron.

Vi satte oss ned under årets bokmässa för att prata om hennes nya bok, hur hennes liv ser ut numera och vilka lärdomar hon anser att man kan dra av hennes upplevelser.

Intervjun med Mariette Lindstein från 2015: http://www.k103.se/program/k103pabokmassan/2015/09/mariette-l-mnade-scie...

Mariette Lindstein

Sorry, flash is not available.

Redaktion

K103 Crew.

Sändningstider

Fredagar 11:00 - 12:00

Fredagar 12:00 - 13:00

Extern länk

www.mixcloud.com/K103/...

Följ oss via RSS

Kontakt

morningglory@k103.se