Morning Glory

Kapten Röd / Goburg Talk / What's your story

Kapten Röd

Good morning glory-lovers!

Dagens program är fullt med det bästa radio har att erbjuda! Inte nog med att vi har några nya röster bakom mikrofonerna, de ska även intervjua en av vår stads starkaste röster: Kapten Röd. I vår första timme gör han oss sällskap över telefon och berättar om hur turnélivet ser ut och hur han ska tagga inför sin hundralappskonsert i Globen. Våra nya röst, Erik, håller i den.

Erik är en van radiopratare och har sänt vårt hiphop-program Goburg Talk i ett par år. Under dessa år har han pratat med alla från Erik Lundin till Seinabo Sey. Han har även lite erfarenhet av Wu-Tang Clan och Wyclef Jean. Vi ska snacka mer med honom om vad programmet innebär.

I vår andra timme kommer Marçal förbi studion och berättar sin story i vårt segment What's your story? Han är urpsrungligen från Barcelona, Katalonien och kom till Sverige 2013. I höstas blev han medlem på K103 och ska prata om vad han har för radiointresse och hur det är att ha svenska som andraspråk.

Och som vanligt har vi purfärska låtar som tävlar om att få veckans The Touch.

Så fram med kaffet, vira in dig i filten och njut av dagens Morning Glory!

Kapten Röd
Goburg Talk

Redaktion

K103 Crew.

Sändningstider

Fredagar 11:00 - 12:00

Fredagar 12:00 - 13:00

Extern länk

www.mixcloud.com/K103/...

Följ oss via RSS

Kontakt

morningglory@k103.se