Morning Glory

Jonas Lundqvist // Ennui // Årets mest skrämmande vecka

Tidigare i år släppte Jonas Lundqvist albumet ”Affärer”, ett album som fortsatte intrigerna från förra plattan ”Vissa nätter”. Jonas Lundqvist har sedan åren i Bad Cash Quartet befäst sin position som en av Sveriges stora karaktärer och underhållare. I kväll är det dags för Jonas att komma till Pustervik med sin höstturné.

Göteborgsbandet Ennui är aktuella med den nya singeln "Pengar" efter att tidigare i höst ha släppt låten "Ebba". I dag har vi Jacob Ahlstrand från bandet i studion och det blir både intervju och livemusik.

Dessutom tar vi oss an veckans nya musik i The Touch, vi pratar om halloween som kom och gick och knappt märktes och ger dig ett gäng tips på vad du kan göra i helgen i Göteborg. God morgon!

Redaktion

K103 Crew.

Sändningstider

Fredagar 11:00 - 12:00

Fredagar 12:00 - 13:00

Extern länk

www.mixcloud.com/K103/...

Följ oss via RSS

Kontakt

morningglory@k103.se