Morning Glory

Golfspel / Melodifestivalen / Kungliga nyheter

I morgonens Morning Glory har en riktigt rolig mix av ämnen att diskutera i etern. Självklart pratar vi om Melodifestivalen som förbereder sig för final nu i helgen - vi har lyssnat på låtarna och har åsikter om både det ena och det andra. Maria har spelat golfspel i flera veckor och har nu några favoriter att rekommendera. Och sedan ska vi också i väg till Storbritannien för att ta del av de senaste kungliga nyheterna där.

Som vanligt bjuder vi på veckans The Touch där vi lyssnar på fredagens mest pinfärska musik och väljer vår favorit. Denna veckan med Vita Bergen, Sarah Klang & Million Stylez ft Partillo. Det blir också nyheter, helgtips och en massa bra musik!

Redaktion

K103 Crew.

Sändningstider

Fredagar 11:00 - 12:00

Fredagar 12:00 - 13:00

Extern länk

www.mixcloud.com/K103/...

Följ oss via RSS

Kontakt

morningglory@k103.se