Morning Glory

Oskar & Vargarna // Boy Destroy

Morning Glory gästas i dag av två spirande popproducenter.

Oskar & Vargarna släpper i dag singeln "Problem & besvär" som följer upp succén med deras debutsingel "Konstig". Denna gång är fokuset på rädslan av att lämnas ensam och att sitta fast i en ”kanske-relation”. Vi ringer Oskar och kollar läget denna releasedag.

Boy Destroy bjuder på en melodistark och dynamisk korsbefruktning av alternativ pop, emo och trap som hyllats utomlands och upptäcks av allt fler lyssnare. I april släpps 6-spårs EPn ”Warpaint” som stänger en dörr, men öppnar samtidigt en ny. Vi är nyfikna på resan fram till släppet.

Dessutom blir det veckans The Touch, nyheter från veckan och helgtips.

Lyssna här: https://www.mixcloud.com/K103/morning-glory-oskar-vargarna-boy-destroy-2...

Redaktion

K103 Crew.

Sändningstider

Fredagar 11:00 - 12:00

Fredagar 12:00 - 13:00

Extern länk

www.mixcloud.com/K103/...

Följ oss via RSS

Kontakt

morningglory@k103.se