Morning Glory

Vita Bergen // Högskoleprovsord-quiz // Nöjesnyheter

I morgonens Morning Glory blir det högt och lågt!

Vi intervjuar Vita Bergen, göteborgsläkaren- och artisten som är aktuell med sitt nya album "Another Day in Paradise". Gustav ställer Eva och Oskar mot väggen när han prövar deras ordkunskap, vi diskuterar en radda nöjesnyheter från veckan som gått och självklart diskuterar vi dagens musiksläpp! Om ni inte har något planerat till helgen så behöver du inte oroa dig! Vi ger tips på vad ni kan göra och även vad ni kan fundera på under helgen.

Veckans Morning Glory leds av Eva Gustavfsson och Med Nöje-duon Gustav Ingerhage och Oskar Sundström!

Redaktion

K103 Crew.

Sändningstider

Fredagar 11:00 - 12:00

Fredagar 12:00 - 13:00

Extern länk

www.mixcloud.com/K103/...

Följ oss via RSS

Kontakt

morningglory@k103.se