Morning Glory

Tilde/Göta Studentkår/Lo-Fi

I säsongens sista Morning Glory så sparar vi inte på krutet! Vi har Tilde med oss i studion och pratar bland annat om hennes nya singel Love Me Till You Die. Vi kan också bjuda på en intervju med Göta Studentkårs event- och föreningsansvarige Ebba Callenberg som pratar om att arrangera event för studenter i pandemitider. Dessutom har vi tittat lite extra på det nya konsertkonceptet Lo-Fi som kickar igång nu i helgen i Göteborg!

Blandar vi det med veckans The Touch, nyheter, fredagstips och en hemlig mängd kaffe så får vi alla en fantastisk start på fredagen. Peppen är stor här hos oss i studion - häng med du också!

Redaktion

K103 Crew.

Sändningstider

Fredagar 11:00 - 12:00

Fredagar 12:00 - 13:00

Extern länk

www.mixcloud.com/K103/...

Följ oss via RSS

Kontakt

morningglory@k103.se