Morning Glory

ViVii och Cajsa Grill

I veckans avsnitt av Morning Glory bjuder vi på en hel del ny musik, intervjuer med musikanter och hör vad som hänt i veckan (hint: mannen som sköt Regan skriver kärlekslåtar på Youtube). Vi pratar med det albumaktuella bandet ViVii som precis släppt Mondays och får höra om hur det är att skriva låtar från ett rooftop i New York, varför bra saker är bra och dåliga saker är dåliga och vad man gör i Berlin för att få ett oförglömligt dygn. Vi hör även Cajsa Grill som nyligen kommit ut med singeln Han är hopplös och snackar om hur det är att skriva personliga texter, om Veronica Maggio och framtidsutsikter. God lyssning!

Redaktion

K103 Crew.

Sändningstider

Fredagar 11:00 - 12:00

Fredagar 12:00 - 13:00

Extern länk

www.mixcloud.com/K103/...

Följ oss via RSS

Kontakt

morningglory@k103.se