Murphy

Murphy har sänt sitt sista program

Murphy sändes mellan 111018-120321

Murphy ikväll!
I kvällens program reder vi ut varför vissa filmer går att se på hundra gånger - vilka kvaliteter måste en sådan film ha?

Mer: är det verkligen så att det enda alternativet till alkoholrus är ett successivt pyromanibegär?

Och: Vad fyller egentligen en date för funktion?

/M+

Alkoholistattraktiv beatleshysteri

I kvällens program låter vi fåglar flyga oss till hysteriska beatlesfans och pratar om människor som attraherar människor med många öl i kroppen. Det blir även prat om uppfinnarjockar och vi kan stolt meddela att Tynnereds tvättstugelitteratur har gjort comeback! Oklart varför vi är stolta, det är inte våra böcker. Eller det är väl det det är. Tynnereds tvättstugeböcker är hela världens böcker.

Murrff

Vad hade minigrisen gjort?

Det är en fråga vi ställer oss i kvällens program. Emelie outar sin hemliga blogg och vi svarar på frågan om att inte göra reklam för sin blogg bara är ett jantelagigt sätt att promota sig. Det bli även dokumentärdepression och obekväma situationer. Grannar som har sex, sopor och så. Carro bjuder även på en sandmetafor som får samtalet att rinna likt makadam ur en storvuxen mans händer.

//M ur p h y

Avsnitt 1, säsong 2!

Här är säsongspremiären av Murphy!

Sorry, flash is not available.

En doft av levande döda och oskrivna blad

I kvällens program ägnar vi bland annat åt levande döda, känslan av ett obegränsat antal blanka block och vi riktar vi misstankar mot att en viss Mauro Scoocosk butik pumpar ut doftmolekyler i ventilationen. Ikväll klockan 20.03!

Levande döda och prydliga högar av rena papper i säsongspremiären av Murphy

Lyssna på säsongens första Murphy ikväll 20.00!

2012 kommer innehålla gäster, se på fan. Men detta är inget nytt. Redan förra säsongen hade vi under vinjetten "Gäster på semester" en gäst varje vecka. Samtliga var emellertid bortresta och kunde inte medverka.

Ikväll är vi dock allena. Men vi finner tröst i att människor man tror är döda fortfarande lever, ett obegränsat antal suddigum och en hel del annat.

Hver gang!
Murphy.

Murphys Myrdal populär bland torktummeltanter i Tynnered

Murphy främjar den litterära verksamheten i the one and only tvättstuga i Tynnered. Jan Myrdals "Tolv på det trettonde" och en uppmaning om att dela med sig om sina tankar kring tvättstugelitteratur blev vårt bidrag. Det dröjde inte många timmar förrän boken var väck. Ruliansen av Torktummeltanterna i Tynnered verkar lässugna och nu hoppas vi bara på att vi inom kort får svar på vår litterära flaskpost. (Det finns gubbar som tvättar också vill vi poängtera, men det allitererar inte. Det hade varit ett problem). Och lyssna ikväll klockan 20.00.

Murphy the moo point-master

Eventuell walk of shame in och ut ur etern

Ikväll kör vi live och det kanske leder till att vi skamsna och förvirrade letar oss ut ur radiostudion, eller så blir det succé. Man brukar ju säga att vad som helst kan hända. Det kan det inte. Men det det som kommer hända är att vi ska prata om walk of shame, bear caves för barn och mössor. Och Pär Ström, honom ska vi prata om också.

Mvh,
All makt år Murphy vår befriare

Tvätten tar över litteraturen i Tynnered

Sedan vi lånade Maigret på nattklubb ur tvättkorgen i Tynnered har ingen ny litteratur dykt upp. Vi är nu rädda för att vi kan ha satt systemet ur spel, något vi känner att vi genast måste åtgärda. Vi ska inom kort återställa bokbalansen och själva bidra med en bok. Ännu oklart vilken, men vi kan tänka oss något av Hjalmar Söderberg, Harry potter und der Feuerkelch eller kanske Rödluvan och vargen för att tilltala en bredare publik. Vill ni höra mer om vargar kan ni lyssna på poden av se01ep02. Vill ni inte höra om vargar kan ni lyssna nu klockan 20.00.

Mvh
Den galne professorn som får Emelie att gråta

Kommunikationstromboner guidar oss bland torsken

Med kommunikationstromboner och mobiltelefoner navigerar Murphy bland torskfyllda hav och parerar isbergen i etern. White Star Line borde anlitat oss istället. Nu kan vi bara fortsätta gråta av sorg för alla förlorade själar. Och när Carro blir sågad i armen.

Lyssna på reprisen imorgon fredag klockan 20.00. Ska ni ut och supa ber vi er vara förutseende och redan på hemvägen kila till en butik där Mauro brukar vänta i hörnet och införskaffa återhämtningskost inför lördagen. Chips, saft, tonfisk, naturgodis eller vad ni känner för.
Mest för er egen skull, men också för att ni i lugn och ro ska kunna slå er ner och lyssna på den andra reprisen av se01ep03 som går på lördag klockan 16.00.
Tänkte skriva att den lättar ankar. Men lät bli. Metaforen gick lite på grund.

Mvhooooohahahahahaha
- Evil plan laugh

Det gäller att elevera betydelselösa ämnen och göra dem livsviktiga. Samtidigt finns det inga skäl att ta de stora frågorna på allvar.

Alla attackeras av flyktiga tankar av typen "Vad är egentligen grejen med..." som sedan försvinner. Murphy är slutet på den meningen. Och diskussionen efteråt.

Redaktion

Oscar Örum, Caroline Jägerfeld och Emelie Welin.

Följ oss på Facebook

Följ oss via RSS

Kontakt

murphy@k103.se