Murphy

Murphys Myrdal populär bland torktummeltanter i Tynnered

Murphy främjar den litterära verksamheten i the one and only tvättstuga i Tynnered. Jan Myrdals "Tolv på det trettonde" och en uppmaning om att dela med sig om sina tankar kring tvättstugelitteratur blev vårt bidrag. Det dröjde inte många timmar förrän boken var väck. Ruliansen av Torktummeltanterna i Tynnered verkar lässugna och nu hoppas vi bara på att vi inom kort får svar på vår litterära flaskpost. (Det finns gubbar som tvättar också vill vi poängtera, men det allitererar inte. Det hade varit ett problem). Och lyssna ikväll klockan 20.00.

Murphy the moo point-master

Det gäller att elevera betydelselösa ämnen och göra dem livsviktiga. Samtidigt finns det inga skäl att ta de stora frågorna på allvar.

Alla attackeras av flyktiga tankar av typen "Vad är egentligen grejen med..." som sedan försvinner. Murphy är slutet på den meningen. Och diskussionen efteråt.

Redaktion

Oscar Örum, Caroline Jägerfeld och Emelie Welin.

Följ oss på Facebook

Följ oss via RSS

Kontakt

murphy@k103.se