Partiprogrammet

Partiprogrammet har sänt sitt sista program

Partiprogrammet sändes mellan 140417-141031

Missade du supervalårets viktigaste minnesvaka? Här har du en ny chans!
När en får så otroligt många fina komplimanger som Partiprogrammet i K103 har fått - trots det faktum att vår mailadress tydligen aldrig fungerade - är det inte svårt att älska sina lyssnare. Det var därför med sorg i hjärtat vi sände vår sista avsnitt av Partiprogrammet, men sorg bor granne med glädje vilket också återspeglas i vårt avskedsprogram som ni finner på länken nedan.

Partiprogrammet - K103 (140913) by K103 on Mixcloud

Kommer inte politikerna till oss, kommer vi till politikerna

Äntligen är sommaren slut på riktigt och Göteborg åter fyllt med studenter av valören 0 och uppåt. Vi springer runt som illbattingar, alldeles stirriga av valyra och gör de sista avsnitten av Partiprogrammet (för det här valet?). Med målsättning att göra de djupaste scoopen har vi den här veckan gett oss ut på stan med inspelningsutrustningen i högsta hugg, närmare bestämt till Kungsportsplatsen. Där har nämligen en liten valstugeby växt upp och vi har hälsat på dess invånare, politikerna, som vi pressade likt apelsiner för att få reda på vad de vill göra för oss studenter om de vinner valet. Vad de sa, det får du veta genom att lyssna på lördag 12:30 på FM103,1 eller K103.se.

Tills dess, håll till godo med höstens redan sända, nyinspelade program på mixcloud:

Blomsterspecial:
http://m.mixcloud.com/K103/partiprogrammet-k103-20140823/
Recap av valsommaren 2014:
http://m.mixcloud.com/K103/partiprogrammet-k103-20140830/

Är det din röst i höst?

Hörni, två avsnitt kvar av partiprogrammet innan den stora valsöndagen äger rum! Jag lovar att vi kommer med spännande uppdateringar inför dem men nu handlar det om dig och din röst. Inte din röst som du lägger i valet, utan din röst som du använder när du pratar. Kanske är den som klippt och skuren för radiomediet, eller är du kanske ett ljudtekniskt geni? Om du misstänker någotdera, eller på annat sätt tror att det här med att göra radio är nåt för dig: lyssna på det här klippet!

Sorry, flash is not available.

Dubbel buddel

Nu kommer då till slut även de två sista avsnitten av Partiprogrammet upp. Mycket nöje!

Med de här avsnitten tar Partiprogrammets redaktion sommarlov för att hämta krafterna och fundera på vad vi ska ta oss för framöver. Räds dock icke för nu börjar alla åtta avsnitt i repris, lördagar 12:30.

Partiprogrammet på Mixcloud

Partiprogrammet nummero 6

Nu har vi äntligen fått tummen ur och lagt upp avsnitt 6 av partiprogrammet på Mixcloud, så där ligger det nu, härligt! Redan på lördag 12:30 kommer ett rykande färskt avsnitt, så väntan blir kort. Mycket att underhålla sig med denna kristihimmelsfärsch alltså, njut!

Partiprogrammet avsnitt 6.

Vår bästa tid är nu!

Jamen visst är den det nu, tiden, bäst! Är det för att det är fredagskväll och 25 grader i skuggan det är den bästa tiden just nu undrar du? Svaret blir självklart nej, man kunde lätt tro det men den bästa tiden är just nu eftersom det officiellt är Europaparlamentvalshelg!!! The E to the U to the -VAL!

Att göra i helgen:
1. Lyssna på Partiprogrammet lördag 12.30 som helgen till ära handlar om ett parti som fullkomligen älskar EU.
2. Gå och rösta. Det kan vara både gulligt och sällskapligt (se figur 1).

Ha en fin EU-helg!
xoxo Sara och Ida

Veckans: Vänsterpartiet

Rykande färskt avsnitt om Vänsterpartiet uppe på mixcloud nu! Ida pratar tills hon blir lika röd i ansiktet som Vänsterpartiets partisymbol, Sara får skrattanfall och det kan hända att en riktigt dålig imitation har smugit sin in någonstans i programmet. Det vill ingen missa, så gör inte det. Länk till lyssning hittar ni nedan.

Partiprogrammet-K103(140517) by Mixcloud

Avsnitt 4 som podz

Igår gick partiprogrammets fjärde avsnitt, tänk att vi redan betat av hälften av riksdagspartierna! Förhoppningsvis börjar ni känna er mer röstningsvarma i kläderna vi det här laget. Gårdagens avsnitt handlade om hela Sveriges lilla maskrosbarn, Miljöpartiet. Bland annat får vi lära oss vilka stigfinnarna är och vad Åsa Romson har med radio att göra. Det säger ju sig självt att ni inte ska missa detta.

Partiprogrammet avsnitt 4.

Världens sämsta imitationer

Vi funderade ett tag på att ha ett inslag med Världens sämsta imitationer i vårt program, men slopade idén till förmån för andra, bättre idéer. Nu i efterhand känns det som ett klokt beslut. För den som undrar hur det hade låtit kommer här ett smakprov. Obs, glöm inte att hämta skämskudden innan lyssning påbörjas!

PS. Det kommer bli ett fett program på lördag, 12:30 som vanligt! DS.

Sorry, flash is not available.

Avsnitt 3 om SD nu som pod!

Nu finns avsnitt 3 av partiprogrammet ute, lyss lyss! Partiprogrammet avsnitt 3.

Partiprogrammet lotsar dig genom supervalåret 2014 på ett skojigt sätt. Efter studier av de olika partiernas partiprogram delar vi här med oss av vad som utmärker de olika partierna och ger en kort tillbakablick på partiernas historia. Vi ger också en tjuvtitt på partiledarnas CV:n. Allt för att stötta dig inför valen 2014!

Redaktion

Sara Grettve och Ida Kläppevik.

Följ oss på Facebook

Följ oss via RSS

Kontakt

partiprogrammet@k103.s...