På verandan

14300 miljarder dollar, The Band Of Heathens och Little Green

Down On The Farm - Americanafesival i norska Halden i sommar. Mc Donalds serverar retroburgare. 14300 miljarder dollar - USA;s statsskuld. Per Bjurman med egen sida. Thomas recenserar Otis Gibbs göteborgskonsert. Ät gott i Arizona. Atlantic,Northern,Central,Southern och Pacific Route. Lamplights ger sig på May You Never. Little Green och Annie Keating. Tom Paxton och Eliza Gilkyson - lyssna och läs.

Spellista 29/4 och 6/5
Polaroid - The Band Of Heathens
Youré Still Standing There - Dave Murphy
The Darkest Day - Marybeth D´Amico
May You Never - The Lamplights
Mean - Taylor Swift
Where Only The Graves Are Real - Otis Gibbs
Take Me Out Drinking Tonight - John Mitchell och Sofie Jonsson
Meet Me On The Corner - Little Green
My Favourite Spring - Tim Grimm
Death In Arkansas - Eliza Gilkyson

På verandan gräver djupt i strängmyllan och hittar i varje program purfärsk indieamericana, new- city- blue- och annan grass, klassisk roots och diverse folkrock. Vi rapporterar till freeform american roots chart och euroamericanalistan. Henrik har Thomas från spelflitiga Little Green som ständig bisittare och tekniker. Detta garanterar närgångna inblickar i göteborgs musikliv.

Redaktion

Henrik Svedlund och Thomas Pontén.

Externa länkar

www.myspace.com/pavera... http://www.myspace.co...

Följ oss via RSS

Kontakt

paverandan@k103.se