På verandan

Sonics amerikananummer, Christian Smedströms låt i CSI Miami och Amy Chua på svenska

På verandanbekanta Christian Smedström a.k.a 2120´s skall göra reklam för Texas, Chevrolet och medverka med sin musik i CSI Miami. Olof Björners fantastiska Dylankunskaper. Amy Chuas eventuella påverkan på amerikansk folkmusik. Nu är det mycket grill, rubb och lipplicki´n. Klubb Honky Tonks säsongavslutning. Thomas Texasturné på gång. Sonics monumentala americananummer ute i handeln. Thomas har sett Emmylou och nyutgåva av The Long Ryders Debutalbum.
Spellista 3/6 och 10/6
Rain - The Harvest
Slow Down - Fiery Blue
Fade Away - Christian Smedström
Old Highway - Good Lovelies
Plästic Rädio - Viva voce
Never Got To Meet The Mom - Long Ryders
Devil Talks - Gordie Tentrees
Cross The Atlantic - Sarah McDougal
Water Tower View - Annie Keating

På verandan gräver djupt i strängmyllan och hittar i varje program purfärsk indieamericana, new- city- blue- och annan grass, klassisk roots och diverse folkrock. Vi rapporterar till freeform american roots chart och euroamericanalistan. Henrik har Thomas från spelflitiga Little Green som ständig bisittare och tekniker. Detta garanterar närgångna inblickar i göteborgs musikliv.

Redaktion

Henrik Svedlund och Thomas Pontén.

Externa länkar

www.myspace.com/pavera... http://www.myspace.co...

Följ oss via RSS

Kontakt

paverandan@k103.se