På verandan

Deadman, Otis Gibbs och en Mercury Coupé 1953

Israel Nash Gripka har varit i Göteborg och skaffat nya fans. Rootsy Göteborgsatsningen på S/S Marieholm fortsätter med Texasgruppen Deadman och "Blue Collar" mästaren Otis Gibbs. Körde någon amerikanskt hem från Trämixenauktionen i Svängsta? Long Distance Information - Fred Rothwells mästerverk om Chuck Berry. King Pin (1996) - värd att se om. Hot Rod Blues Club har dragit igång på Parken.
Spellista 30/9 och 7/10
Don´t Do This - Deadman
My Best Tequila - Jeremy Steding
It´s My Place And I Want It - Sarah Mac Dougall
That Ain´t The Case - Downtown Ramblers
Local Honey - Gordon Bonham
If I Lay Down In The River - Deadman
Someone Like Me - Casey Chambers
Union Carbide - Poor Billy
Till The Morning Comes - Deadman
Where Only The Graves Are Real - Otis Gibbs
Nothing but The Whole Wide World - Jacob Dylan

På verandan gräver djupt i strängmyllan och hittar i varje program purfärsk indieamericana, new- city- blue- och annan grass, klassisk roots och diverse folkrock. Vi rapporterar till freeform american roots chart och euroamericanalistan. Henrik har Thomas från spelflitiga Little Green som ständig bisittare och tekniker. Detta garanterar närgångna inblickar i göteborgs musikliv.

Redaktion

Henrik Svedlund och Thomas Pontén.

Externa länkar

www.myspace.com/pavera... http://www.myspace.co...

Följ oss via RSS

Kontakt

paverandan@k103.se