På verandan

Israel Nash Gripka, Little America och West-bilder från hästland

Höstpremiär för På verandan! Thomas har rest runt i USA. West- Ny fotobok av Lars Åberg och Lars Strandberg. Little America - ny svensk snabbmat i Sundsvall. Israel Nash Gripkas sverigeturné. Linnéa J Lundblad - California Girl. Bloodworth och Country Strong. On The Road skall bli film 2012- affischen är snygg redan nu. Jill Johnson från Fristad till Skälderviken - Thomas har träffat henne men inte intervjuat. Stereo -americanafestival i Glasgow
Spellista 2 och 9/11
Bait And Switch - Jefferson Fox
Caught In The Middle -The Red Button
Love That´s Made To Share - Kirsten Thien
Ghost Stories - Eric Hisaw
I Don´t Wanna Live Like This - Kirsten Jones
Another Like You - Hayes Carll
The Gulf Of Mexico - Steve Earle
The Way It Goes - Gillian Welch
Mother Road - Old Californio

På verandan gräver djupt i strängmyllan och hittar i varje program purfärsk indieamericana, new- city- blue- och annan grass, klassisk roots och diverse folkrock. Vi rapporterar till freeform american roots chart och euroamericanalistan. Henrik har Thomas från spelflitiga Little Green som ständig bisittare och tekniker. Detta garanterar närgångna inblickar i göteborgs musikliv.

Redaktion

Henrik Svedlund och Thomas Pontén.

Externa länkar

www.myspace.com/pavera... http://www.myspace.co...

Följ oss via RSS

Kontakt

paverandan@k103.se