På verandan

Israel Nash Gripka, The Longest Yard och Hot Rod Blues Club

Israel Nash Gripka kommer till Göteborg den 26/9. Rat Rod - ny tidskrift för patinaälskare. The Longest Yard, eller "Benknäckargänget" - vi har sett om originalet från 1974. Kollegorna på "Weevil" är aktuella med ny Americana Roots Festival. Klubb Honky Tonk rullar på. Hot Rod Blues Club nytillskott på den göteborska rootshimlen. Graceland Randers och Shilling Motors. Charlie Musselwhite och Kim Wilson I "Blues Revue"
Spellista 16:e och 23 /9
Making Promises - Indigo Girls
Pilgrim - Simon Elvnäs
Don´t Light My Fire - Nell Robinson
Goodnight Juarez - Tom Russell
Pirate Radio - New Mystery Girl
Soul For Sale - Jefferson Fox
Sweet Enabler - Donal Hinely
Cocaine Blues - Merle Haggard
Sunshiny Day - Heather McCready
Raining On The Dark Side - Michael O´Connor

På verandan gräver djupt i strängmyllan och hittar i varje program purfärsk indieamericana, new- city- blue- och annan grass, klassisk roots och diverse folkrock. Vi rapporterar till freeform american roots chart och euroamericanalistan. Henrik har Thomas från spelflitiga Little Green som ständig bisittare och tekniker. Detta garanterar närgångna inblickar i göteborgs musikliv.

Redaktion

Henrik Svedlund och Thomas Pontén.

Externa länkar

www.myspace.com/pavera... http://www.myspace.co...

Följ oss via RSS

Kontakt

paverandan@k103.se