På verandan

Habanerosås, Donuts och Cheerleading

Red Savina Habanero - världens hetaste peppar, Smokestack Jönsson - svensk urbiker, Glazed America - Paul Mullins skriver om Donuts. Americana Classic Vintage - amerikanska originalkläder. Ryan Adams och Justin Townes Earle på ingång. Smokestack blues lägger ner butiken. Ass Kickin pop corn i en butik nära dig. Classic Country Lyrics - vi har studerat Hank Williams "Setting The Woods On Fire". Kollegorna på Radio Weevil ordnar americanafestival. Peter Kadhammar och Urban Anderssons roadtrip tvärs över USA. Archie Hall i The Choppers och Wild Guitar - sevärda B-filmer på youtube. Bobo Karlssons San Fransiscoreportage i GP. American Cowboy - läsvärt magasin.
spellista 28/10 och 4/11
On Our Way - Beggars And Thieves
Oh Delilah - Deadman
Forever With You - Scott McClatchy
Again - Toby Beard
Gilead - Deadman
You Drive Me Crazy - T Jarrod Bonta
Local Honey - Gordon Bonham
Mmm - Sarah MacDougall
Setting The Woods On Fire - Hank Williams
Payphone - Eric Hisaw

Kommentarer

Det va ju tråkigt att höra !!! Vad kommer istället ??

Vi lämnar K103 efter nyår. Det blir en sista sändning innan dess. Ett stort tack till dig som lyssnat!

hej men samma program denna vecka(v47) oxå????

På verandan gräver djupt i strängmyllan och hittar i varje program purfärsk indieamericana, new- city- blue- och annan grass, klassisk roots och diverse folkrock. Vi rapporterar till freeform american roots chart och euroamericanalistan. Henrik har Thomas från spelflitiga Little Green som ständig bisittare och tekniker. Detta garanterar närgångna inblickar i göteborgs musikliv.

Redaktion

Henrik Svedlund och Thomas Pontén.

Externa länkar

www.myspace.com/pavera... http://www.myspace.co...

Följ oss via RSS

Kontakt

paverandan@k103.se