På verandan

På verandan har sänt sitt sista program

På verandan sändes mellan 091012-111206

Vi häller fyra fyror whisky över en bägare kulglass och tackar för oss.

På verandans sista spellista
Hunter S. Thompsons middagsvanor. Amerikansk export av ätpinnar till Asien. Musikermagasinets countrynummer. Arlo Guthrie kommer till Nefertiti och Dale Watson till s/s Marieholm. Thomas låtskrivarsamarbete med Corey Crawford. Andreas Gustavssons USA-bevakning i ETC Göteborg. Ett varmt tack till dig som lyssnat från På verandanredaktionen. Ha en bra jul !
Believe It When I See It - Ron Sexsmith
Another Like You - Hayes Carll
Chicago - Tom Waits
Looking For A Place - Eliza Gilkyson
Gilliad - Deadman
The Way It Goes - Gillian Welch
Get Back to The Land - Ted Russell Kamp
Kentucky Bourbon And Cherry Red Wine - Thomas&Corey
Time Till Monday - Little Green
Polaroid - Band Of Heathens

På verandan gräver djupt i strängmyllan och hittar i varje program purfärsk indieamericana, new- city- blue- och annan grass, klassisk roots och diverse folkrock. Vi rapporterar till freeform american roots chart och euroamericanalistan. Henrik har Thomas från spelflitiga Little Green som ständig bisittare och tekniker. Detta garanterar närgångna inblickar i göteborgs musikliv.

Redaktion

Henrik Svedlund och Thomas Pontén.

Externa länkar

www.myspace.com/pavera... http://www.myspace.co...

Följ oss via RSS

Kontakt

paverandan@k103.se