Puls 103

Låtlista EP07 - Label Spotlight - Defected Records

Låtlista EP07

Det har just snackats om och spelats grym musik från Defected Records, allt i vårt senaste avsnitt!

Inte hört det än? Klicka på länken här på vår programsida (till höger) så kan du lyssna obegränsat på Mixcloud.

Vilken favoritlåt hade du? Personligen tycker jag (Erik) om ikoniska "Another Chance" med Roger Sanchez, och Johan diggar "Love Generation" med Bob Sinclar och "Confessions" med bland andra Sam Divine.

På fredag 26 februari kl. 18 hör du nästa avsnitt som blir en riktig rökare med högt tempo i form av ett blandat DJ-set med våra utvalda favoriter just nu.

Allt gott tills dess!
/Erik & Johan

PS. här nedan ser du videon vi pratade om i avsnittet, "At Night" med Shakedown.

Låtlista EP07

EP07 - Label Spotlight - Defected Records

EP07 - Label Spotlight - Defected Records

Nytt, fräscht och grymt bra avsnitt på väg! Leverans sker imorgon fredag kl. 18 som vanligt.

Vi lanserar konceptet "Label Spotlight" där vi skiner ljus på spännande skivbolag och först ut är legendariska skivbolaget Defected Records från Storbritannien.

Programmet blandas med fantastisk musik (som alltid) med fokus på house och en djupdykning i Defecteds historia, se till att ratta in radion här på hemsidan/103,1 MHz i Göteborg/TuneIn imorgon fredag kl. 18 så hörs vi då!

EP07 - Label Spotlight - Defected Records

Låtlista EP06 - DJ-set Housemix

Låtlista EP06 - DJ-set Housemix

Låtlistan för vårt driviga avsnitt 6 Housemix är här!

Vilken var din favoritlåt?

Personligen diggar jag (Erik) "Easier" med CamelPhat mycket (i båda versionerna) och svängiga funklåten "It's Hard To Let You Go" med Block & Crown som vi avslutar mixen med.

Avsnittet finns ute på Mixcloud där du kan lyssna om och om igen: https://www.mixcloud.com/K103/puls-103-ep06-290121-dj-set-housemix/

Nu ikväll (fredag 5 feb) kör vi repris av detta avsnitt, och nästa fredag (12 feb) kör vi NYTT AVSNITT där vi kommer ha fokus på ett mycket välkänt skivbolag och gräver djupt i deras historia med fantastisk elektronisk musik!

Låtlista EP06 - DJ-set Housemix

Puls 103 - EP06 DJ-set Housemix

Puls 103 - EP06 DJ-set Housemix

⚡ Det är freeedag! ⚡

Nu för tiden är ju fredagar de absolut bästa veckodagarna, inget snack om saken.

Ikväll fredag 29/1 kör vi NYTT AVSNITT och ojojoj vilket drag det kommer bli. Vi brukar ofta säga "gör redo dansskorna" men idag menar vi det verkligen!

Avsnitt 6, som är ett DJ-set, är ett riktigt ånglok som bara kör på oavsett vad med fokus på olika genrer av house. Framför allt spelar vi tech house, funky house och "vanlig" house.

Kom ihåg att följa oss på Instagram, där hittar du all den senaste infon om oss och programmet: https://www.instagram.com/puls.103/

Som alltid: kl. 18 hör du oss här på k103.se, 103,1 FM i Göteborg och på TuneIn. Vi hörs då!
/Erik & Johan

Puls 103 - EP06 DJ-set Housemix

Låtlista EP05 - Årskrönika

Boris Brejcha

It's a wrap på EP05 - Årskrönika! Hoppas du diggade avsnittet lika mycket som vi gjorde :)

Mannen bakom dunderhiten "Space Diver" i EP05, Boris Brejcha, visar här upp sin mask som han uppträder med! Det var den bilden som jag (Erik) visade Johan innan vi spelade hans låt i avsnittet. Ganska effektfull mask, va!? Ben Böhmer pratade vi också en del om, bland annat om ett liveset där han spelade i en luftballong i Turkiet. Det setet ser du i Youtube-videon som vi länkat till här nedanför.

Självklart får du låtlistan till avsnittet. Den ser du om ni klickar på miniatyrbilden här under textstycket. På Mixcloud ligger även avsnittet uppe där du kan lyssna om och om igen, länken är: https://www.mixcloud.com/K103/puls-103-ep05-150121-%C3%A5rskr%C3%B6nika/

Du hittar även alla våra tidigare avsnitt på länken: https://www.mixcloud.com/K103/playlists/puls-103/

Vi hörs igen nästa fredag för en repris av EP05, och den 29:e januari blir det premiär för EP06 vilket du inte bör missa. Allt gott tills dess!
/Erik & Johan

Boris Brejcha
Låtlista EP05 - Årskrönika

EP05 - Årskrönika

EP05 - Årskrönika

Nytt år, nya möjligheter, ny energi, nya tag, allt nytt, eller..? Vilket som så bjuder vi på en energifylld årskrönika där vi handplockat de (objektivt) bästa elektroniska låtarna från 2020, no discussions. Det bjuds på Boris Brejcha, Franc Moody, Lane 8 och iamalex för att nämna några. Mer ledtrådar finns på vår Instagram, @puls.103 (https://www.instagram.com/puls.103/).

Vi är riktigt nöjda med detta avsnittet och hoppas även du ska bli det! Vi hörs som vanligt kl. 18 här på k103.se, 103.1 MHz i Göteborg och TuneIn.
/Erik & Johan

EP05 - Årskrönika

Sorry, flash is not available.

Låtlista EP04 - DJ-set 'Julspecial'

Låtlista EP04 - DJ-set 'Julspecial'

Här finner du äntligen låtlistan för EP04 som vi sände i december och början av januari. Vi fick med ett gott gäng låtar som du kan se, och som alltid kan du lyssna igen på avsnittet via Mixcloud (https://www.mixcloud.com/K103/puls-103-ep04-251220-dj-set-julspecial/).

Imorgon fredag 15 januari släpps vår årskrönika, EP05! Se till att ratta in K103 kl. 18-19 som vanligt så hörs vi där.

Låtlista EP04 - DJ-set 'Julspecial'

Sorry, flash is not available.

Puls 103 - EP04 DJ-set 'Julspecial'

Puls 103 - EP04 DJ-set 'Julspecial'

God jul och god fortsättning!

I EP04, som är ett DJ-set med jultema, har vi valt att sänka tempot lite och bidra till den där mysiga julkänslan som förhoppningsvis infinner sig hos er där hemma. Så sätt er i en skön soffa eller fåtölj, värm en kopp glögg och njut av vår fantastiska musik och ljuva stämma.

Nu tar även vi juluppehåll och vi ses för EP05 i januari igen. Allt väl tills dess och ett gott nytt år!
/Erik & Johan

Puls 103 - EP04 DJ-set 'Julspecial'

Sorry, flash is not available.

Låtlista EP03 - Origins

Låtlista - EP03 Origins

Hallå!

Hoppas ni hade en riktigt go' nostalgitripp med vårt senaste avsnitt, EP03 Origins. Om ni inte hört det ännu - gråt inte, för som alltid kan ni lyssna på det i efterhand på Mixcloud om och om igen. Där finns också alla våra tidigare avsnitt. Länken till avsnittet hittar ni här: https://www.mixcloud.com/K103/puls-103-ep03-111220-origins/

Nu på fredag 18 december sänds EP03 Origins för en repris, och fredagen efter det är det dags för julspecial a la EP04. Det sänds alltså på juldagen 25 december.

Ha en riktigt fin julafton, så hörs vi igen på juldagen!
/Erik & Johan

Låtlista - EP03 Origins

Sorry, flash is not available.

EP03 Origins

Puls 103 - EP03 Origins

Hallå ellerrr! (dåligt försök att låta Göteborsk över text)

Nästa avsnitt närmar sig och det kommer bli en riktig nostalgitripp. Vi kommer rota fram de låtar och artister från vår barndom som fick oss att vilja ha ännu mer av elektronisk musik. Det kommer bjudas på Prodigy, Daft Punk och Eric Prydz, för att nämna några. Ett smakprov finns i musikspelaren längst ned i detta inlägg.

Som alltid sänder vi på fredag kl. 18-19, så se till att ratta in 103,1 MHz då så ses vi i radioetern. Allt väl till dess!

/Erik & Johan

Puls 103 - EP03 Origins

Sorry, flash is not available.

Välkommen till Puls 103, din pulshöjande fredagssubstans. Vi ger dig en spännande inblick i olika delar av den elektroniska musiken och lyfter fram den bästa musiken som går att hitta inom varje genre. Programmen är en blandning mellan house, techno, funk, drum ‘n’ bass, psytrance och annat gott som vi känner för att belysa. Låt oss vara dina pulshöjande guider i den elektroniska musikdjungeln.

Redaktion

files/users/puls103/profile/Johan__Erik_4.jpg

Johan Ek och Erik Sjölund.

Sändningstider

Fredagar 18:00 - 19:00

Externa länkar

www.instagram.com/puls...www.mixcloud.com/K103/...open.spotify.com/playl...

Följ oss via RSS

Kontakt

puls103@k103.se

Kommande program

Fredag 26 feb 18:00

EP08 - DJ-set

Välkommen till din pulshöjande fredagssubstans. Idag bjuder vi på ett energifullt och eldigt DJ-set med en stor variation på fantastiska musikstilar.