Puls 103

EP02 - DJ-set

Puls 103 - EP02

Hej alla goa och glada!

Det är fredag och solen skiner i ett krispigt Göteborg, med andra ord dags för helg och Puls 103. Idag släpper vi nytt avsnitt och denna gången kommer vi köra ett DJ-set med mindre snack och mer fokus på fantastisk elektronisk musik.

Som alltid sänds programmet kl. 18-19 här på k103.se, på TuneIn (och andra radioappar) och överallt där du kan lyssna på radio. Se till att följa oss på vår Instagram för fler uppdateringar från oss, vi heter 'puls.103'. Tveka inte att höra av dig till oss med allt mellan himmel och jord! Vi älskar att snacka.

Se till att förbereda dansskorna och njut av programmet!
/Erik & Johan

Puls 103 - EP02

Sorry, flash is not available.

Introduktionsprogram

Välkommen till Puls 103, din pulshöjande fredagssubstans!

Äntligen är vi igång på riktigt, och med ett första introduktionsprogram avklarat är känslan mycket bra. Vi tyckte verkligen om vad vi fick fram och vi hoppas du tyckte likadant. Ikväll fredag 18 november kl. 18 sänds repris från förra veckan med vårt introduktionsprogram, så om du inte redan hört programmet - in och lyssna! Och även om du redan lyssnat - lyssna igen.

Har du frågor till oss? Låttips? Allmänna förslag? Vill du bara komma i kontakt med oss?
Skicka ett meddelande till oss på vår Instagram, vi heter "puls.103". Du kan också skicka ett mail till puls103@k103.se.

Dags att sätta ett veckoåterkommande alarm på fredagar kl. 18 framöver - för du vill inte missa våra framtida avsnitt. Vi hörs fredag 27 november kl. 18 igen för ett nytt spännande avsnitt - då kommer vi prata om och spela de första elektroniska låtarna vi hörde som unga, och varför de fick oss att vilja ha mer. Ha det gott så länge!

Välkommen till Puls 103, din pulshöjande fredagssubstans. Vi ger dig en spännande inblick i olika delar av den elektroniska musiken och lyfter fram den bästa musiken som går att hitta inom varje genre. Programmen är en blandning mellan house, techno, drum ‘n’ bass, psytrance och annat gott som vi känner för att belysa. Låt oss vara dina pulshöjande guider i den elektroniska musikdjungeln.

Redaktion

Erik Sjölund och Johan Gustavsson.

Sändningstider

Fredagar 18:00 - 19:00

Externa länkar

www.instagram.com/puls...www.mixcloud.com/K103/...open.spotify.com/playl...

Följ oss via RSS

Kontakt

puls103@k103.se

Kommande program

Fredag 4 dec 18:00

Puls 103 - EP02 DJ-set

Välkommen till din pulshöjande fredagssubstans. Idag spelar vi ett DJ-set där vi fokuserar mindre på snack och mer på fantastisk elektronisk musik. Repris från 27/11.

Fredag 11 dec 18:00

Puls 103 - EP03

Välkommen till din pulshöjande fredagssubstans. Idag dyker vi ner i våra egna barndomsminnen och vilka elektroniska sådana som fick oss in på den elektroniska vägen i livet.