Puls 103

EP02 - DJ-set

Puls 103 - EP02

Hej alla goa och glada!

Det är fredag och solen skiner i ett krispigt Göteborg, med andra ord dags för helg och Puls 103. Idag släpper vi nytt avsnitt och denna gången kommer vi köra ett DJ-set med mindre snack och mer fokus på fantastisk elektronisk musik.

Som alltid sänds programmet kl. 18-19 här på k103.se, på TuneIn (och andra radioappar) och överallt där du kan lyssna på radio. Se till att följa oss på vår Instagram för fler uppdateringar från oss, vi heter 'puls.103'. Tveka inte att höra av dig till oss med allt mellan himmel och jord! Vi älskar att snacka.

Se till att förbereda dansskorna och njut av programmet!
/Erik & Johan

Puls 103 - EP02

Sorry, flash is not available.

Välkommen till Puls 103, din pulshöjande fredagssubstans. Vi ger dig en spännande inblick i olika delar av den elektroniska musiken och lyfter fram den bästa musiken som går att hitta inom varje genre. Programmen är en blandning mellan house, techno, funk, drum ‘n’ bass, psytrance och annat gott som vi känner för att belysa. Låt oss vara dina pulshöjande guider i den elektroniska musikdjungeln.

Redaktion

Erik Sjölund och Johan Gustavsson.

Sändningstider

Fredagar 18:00 - 19:00

Externa länkar

www.instagram.com/puls...www.mixcloud.com/K103/...open.spotify.com/playl...

Följ oss via RSS

Kontakt

puls103@k103.se