Puls 103

Introduktionsprogram

Välkommen till Puls 103, din pulshöjande fredagssubstans!

Äntligen är vi igång på riktigt, och med ett första introduktionsprogram avklarat är känslan mycket bra. Vi tyckte verkligen om vad vi fick fram och vi hoppas du tyckte likadant. Ikväll fredag 18 november kl. 18 sänds repris från förra veckan med vårt introduktionsprogram, så om du inte redan hört programmet - in och lyssna! Och även om du redan lyssnat - lyssna igen.

Har du frågor till oss? Låttips? Allmänna förslag? Vill du bara komma i kontakt med oss?
Skicka ett meddelande till oss på vår Instagram, vi heter "puls.103". Du kan också skicka ett mail till puls103@k103.se.

Dags att sätta ett veckoåterkommande alarm på fredagar kl. 18 framöver - för du vill inte missa våra framtida avsnitt. Vi hörs fredag 27 november kl. 18 igen för ett nytt spännande avsnitt - då kommer vi prata om och spela de första elektroniska låtarna vi hörde som unga, och varför de fick oss att vilja ha mer. Ha det gott så länge!

Välkommen till Puls 103, din pulshöjande fredagssubstans. Vi ger dig en spännande inblick i olika delar av den elektroniska musiken och lyfter fram den bästa musiken som går att hitta inom varje genre. Programmen är en blandning mellan house, techno, funk, drum ‘n’ bass, psytrance och annat gott som vi känner för att belysa. Låt oss vara dina pulshöjande guider i den elektroniska musikdjungeln.

Redaktion

Erik Sjölund och Johan Gustavsson.

Sändningstider

Fredagar 18:00 - 19:00

Externa länkar

www.instagram.com/puls...www.mixcloud.com/K103/...open.spotify.com/playl...

Följ oss via RSS

Kontakt

puls103@k103.se