Puls 103

EP03 Origins

Puls 103 - EP03 Origins

Hallå ellerrr! (dåligt försök att låta Göteborsk över text)

Nästa avsnitt närmar sig och det kommer bli en riktig nostalgitripp. Vi kommer rota fram de låtar och artister från vår barndom som fick oss att vilja ha ännu mer av elektronisk musik. Det kommer bjudas på Prodigy, Daft Punk och Eric Prydz, för att nämna några. Ett smakprov finns i musikspelaren längst ned i detta inlägg.

Som alltid sänder vi på fredag kl. 18-19, så se till att ratta in 103,1 MHz då så ses vi i radioetern. Allt väl till dess!

/Erik & Johan

Puls 103 - EP03 Origins

Sorry, flash is not available.

Välkommen till Puls 103, din pulshöjande fredagssubstans. Vi ger dig en spännande inblick i olika delar av den elektroniska musiken och lyfter fram den bästa musiken som går att hitta inom varje genre. Programmen är en blandning mellan house, techno, funk, drum ‘n’ bass, psytrance och annat gott som vi känner för att belysa. Låt oss vara dina pulshöjande guider i den elektroniska musikdjungeln.

Redaktion

Erik Sjölund och Johan Gustavsson.

Sändningstider

Fredagar 18:00 - 19:00

Externa länkar

www.instagram.com/puls...www.mixcloud.com/K103/...open.spotify.com/playl...

Följ oss via RSS

Kontakt

puls103@k103.se