Puls 103

Låtlista EP03 - Origins

Låtlista - EP03 Origins

Hallå!

Hoppas ni hade en riktigt go' nostalgitripp med vårt senaste avsnitt, EP03 Origins. Om ni inte hört det ännu - gråt inte, för som alltid kan ni lyssna på det i efterhand på Mixcloud om och om igen. Där finns också alla våra tidigare avsnitt. Länken till avsnittet hittar ni här: https://www.mixcloud.com/K103/puls-103-ep03-111220-origins/

Nu på fredag 18 december sänds EP03 Origins för en repris, och fredagen efter det är det dags för julspecial a la EP04. Det sänds alltså på juldagen 25 december.

Ha en riktigt fin julafton, så hörs vi igen på juldagen!
/Erik & Johan

Låtlista - EP03 Origins

Sorry, flash is not available.

Välkommen till Puls 103, din pulshöjande fredagssubstans. Vi ger dig en spännande inblick i olika delar av den elektroniska musiken och lyfter fram den bästa musiken som går att hitta inom varje genre. Programmen är en blandning mellan house, techno, funk, drum ‘n’ bass, psytrance och annat gott som vi känner för att belysa. Låt oss vara dina pulshöjande guider i den elektroniska musikdjungeln.

Redaktion

Erik Sjölund och Johan Gustavsson.

Sändningstider

Fredagar 18:00 - 19:00

Externa länkar

www.instagram.com/puls...www.mixcloud.com/K103/...open.spotify.com/playl...

Följ oss via RSS

Kontakt

puls103@k103.se