Puls 103

Puls 103 - EP04 DJ-set 'Julspecial'

Puls 103 - EP04 DJ-set 'Julspecial'

God jul och god fortsättning!

I EP04, som är ett DJ-set med jultema, har vi valt att sänka tempot lite och bidra till den där mysiga julkänslan som förhoppningsvis infinner sig hos er där hemma. Så sätt er i en skön soffa eller fåtölj, värm en kopp glögg och njut av vår fantastiska musik och ljuva stämma.

Nu tar även vi juluppehåll och vi ses för EP05 i januari igen. Allt väl tills dess och ett gott nytt år!
/Erik & Johan

Puls 103 - EP04 DJ-set 'Julspecial'

Sorry, flash is not available.

Välkommen till Puls 103, din pulshöjande fredagssubstans. Vi ger dig en spännande inblick i olika delar av den elektroniska musiken och lyfter fram den bästa musiken som går att hitta inom varje genre. Programmen är en blandning mellan house, techno, funk, drum ‘n’ bass, psytrance och annat gott som vi känner för att belysa. Låt oss vara dina pulshöjande guider i den elektroniska musikdjungeln.

Redaktion

Erik Sjölund och Johan Gustavsson.

Sändningstider

Fredagar 18:00 - 19:00

Externa länkar

www.instagram.com/puls...www.mixcloud.com/K103/...open.spotify.com/playl...

Följ oss via RSS

Kontakt

puls103@k103.se