Puls 103

EP05 - Årskrönika

EP05 - Årskrönika

Nytt år, nya möjligheter, ny energi, nya tag, allt nytt, eller..? Vilket som så bjuder vi på en energifylld årskrönika där vi handplockat de (objektivt) bästa elektroniska låtarna från 2020, no discussions. Det bjuds på Boris Brejcha, Franc Moody, Lane 8 och iamalex för att nämna några. Mer ledtrådar finns på vår Instagram, @puls.103 (https://www.instagram.com/puls.103/).

Vi är riktigt nöjda med detta avsnittet och hoppas även du ska bli det! Vi hörs som vanligt kl. 18 här på k103.se, 103.1 MHz i Göteborg och TuneIn.
/Erik & Johan

EP05 - Årskrönika

Sorry, flash is not available.

Välkommen till Puls 103, din pulshöjande fredagssubstans. Vi ger dig en spännande inblick i olika delar av den elektroniska musiken och lyfter fram den bästa musiken som går att hitta inom varje genre. Programmen är en blandning mellan house, techno, funk, drum ‘n’ bass, psytrance och annat gott som vi känner för att belysa. Låt oss vara dina pulshöjande guider i den elektroniska musikdjungeln.

Redaktion

files/users/puls103/profile/Johan__Erik_4.jpg

Johan Ek och Erik Sjölund.

Sändningstider

Fredagar 18:00 - 19:00

Externa länkar

www.instagram.com/puls...www.mixcloud.com/K103/...open.spotify.com/playl...

Följ oss via RSS

Kontakt

puls103@k103.se