Puls 103

Låtlista EP05 - Årskrönika

Boris Brejcha

It's a wrap på EP05 - Årskrönika! Hoppas du diggade avsnittet lika mycket som vi gjorde :)

Mannen bakom dunderhiten "Space Diver" i EP05, Boris Brejcha, visar här upp sin mask som han uppträder med! Det var den bilden som jag (Erik) visade Johan innan vi spelade hans låt i avsnittet. Ganska effektfull mask, va!? Ben Böhmer pratade vi också en del om, bland annat om ett liveset där han spelade i en luftballong i Turkiet. Det setet ser du i Youtube-videon som vi länkat till här nedanför.

Självklart får du låtlistan till avsnittet. Den ser du om ni klickar på miniatyrbilden här under textstycket. På Mixcloud ligger även avsnittet uppe där du kan lyssna om och om igen, länken är: https://www.mixcloud.com/K103/puls-103-ep05-150121-%C3%A5rskr%C3%B6nika/

Du hittar även alla våra tidigare avsnitt på länken: https://www.mixcloud.com/K103/playlists/puls-103/

Vi hörs igen nästa fredag för en repris av EP05, och den 29:e januari blir det premiär för EP06 vilket du inte bör missa. Allt gott tills dess!
/Erik & Johan

Boris Brejcha
Låtlista EP05 - Årskrönika

Välkommen till Puls 103, din pulshöjande fredagssubstans. Vi ger dig en spännande inblick i olika delar av den elektroniska musiken och lyfter fram den bästa musiken som går att hitta inom varje genre. Programmen är en blandning mellan house, techno, funk, drum ‘n’ bass, psytrance och annat gott som vi känner för att belysa. Låt oss vara dina pulshöjande guider i den elektroniska musikdjungeln.

Redaktion

files/users/puls103/profile/Johan__Erik_4.jpg

Johan Ek och Erik Sjölund.

Sändningstider

Fredagar 18:00 - 19:00

Externa länkar

www.instagram.com/puls...www.mixcloud.com/K103/...open.spotify.com/playl...

Följ oss via RSS

Kontakt

puls103@k103.se