Radio JMG

Kvinnor inom bluesen, bokprat och filmfestivalen Jord

Idag är kulturen i fokus i radio JMG. Vi möter musikern Ida Bang i bandet Ladies got the blues, som berättar om hur det står till med genusbalansen på landets bluesscener. Vi provar ett dataspel som ska få oss att bli lyckliga och mer miljömedvetna. Dessutom kommer vår egna bokexpert Shirin Skoglund och tipsar om böcker som ligger henne varmt om hjärtat. Vi beger oss också till Stadsbiblioteket och tar en titt på Anneli Bergs konstutställning Klimatroulette som skildrar den globala uppvärmningen. Filmrecensioner och mycket mer i dagens kulturprogram från radio JMG.

Programledare: Karin Frid och Gunnar Fägerlind

Producent: Agnes Kågström

Tekniker: Alexandra Carlsson Tenitskaja

Studenterna på Journalistprogrammet på JMG i Göteborg producerar radio i samband med utbildningen.
En blandning av nyhetsrapportering och temaprogram.

Redaktion

JMGs studenter.

Sändningstider

Söndagar 11:00 - 12:00

Lördagar 11:00 - 12:00

Följ oss på Facebook

Extern länk

www.jmg.gu.se

Följ oss via RSS

Kontakt

jmg@k103.se