Radio JMG

26/5: Lucas Sjögren om fotbollsupporterskap och Emilia Söderholm om Cykelns värld

11.00: Ett program med Lucas Sjögren om fotboll med supporterskapet i centrum. Vi får träffa Filip Tolf som berättar om hur det är att supporta ett utländskt lag, vi får besök av Line Skaugrud Landevik som är fotograf för GAIS och vi får höra Eric Persson vars supporterskap blev hans jobb. Kan man hålla på två lag och hur gör man för att gå från fotbollssupporter till att bli fotbollsjournalist? Svaret på de här frågorna och många andra frågor om supporterskap och fotboll får du i detta fullmatade fotbollsprogram. God lyssning.

11.30: Radio JMG med Emilia Söderholm i studion tillägnar en hel halvtimma åt att rulla runt i cykelns värld. Det blir ett reportage om hur Göteborg står sig som cykelstad där vi får höra tre cyklister som från olika perspektiv framför sina åsikter. Långfärdscyklisten Tim Bogdanov dyker upp i studion. Han berättar om sin kommande cykeltur till Ryssland där Sverige möter Sydkorea i fotbolls-VM. Hur långt kommer han behöva cykla varje dag för att hinna fram i tid och blir man inte jättetrött? Det blir även ett telefonsamtal till Michael Katona som jobbar på Sportson här i Göteborg- han vet vad man ska tänka på om man vill köpa en elcykel. Varmt välkomna och cykla försiktigt!

Studenterna på Journalistprogrammet på JMG i Göteborg producerar radio i samband med utbildningen.
En blandning av nyhetsrapportering och temaprogram.

Redaktion

JMGs studenter.

Sändningstider

Söndagar 11:00 - 12:00

Lördagar 11:00 - 12:00

Följ oss på Facebook

Extern länk

www.jmg.gu.se

Följ oss via RSS

Kontakt

jmg@k103.se