Radio JMG

17/6: Celina Gleisner om Glass och Repris Lucas Sjögren

11.00: Nu när sommaren har kommit äter vi allt mer glass. Utbudet är stort och sortimentet brett.
I programmet får du höra varifrån glassen och det stora glassintresset kommer.
Vi får vara med när glassen framställs och veta vilka alternativ det idag finns till den klassiska
glassen. Från Tony Olsson, chefkonditor och tävlingsledare i Sveriges största glasstävling, får vi dessutom några handfasta tips på hur man bäst lyckas med att göra glass hemma. Programledare Celina Gleisner.

11.30: (Repris) Ett program med Lucas Sjögren om fotboll med supporterskapet i centrum. Vi får träffa Filip Tolf som berättar om hur det är att supporta ett utländskt lag, vi får besök av Line Skaugrud Landevik som är fotograf för GAIS och vi får höra Eric Persson vars supporterskap blev hans jobb. Kan man hålla på två lag och hur gör man för att gå från fotbollssupporter till att bli fotbollsjournalist? Svaret på de här frågorna och många andra frågor om supporterskap och fotboll får du i detta fullmatade fotbollsprogram. God lyssning.

Studenterna på Journalistprogrammet på JMG i Göteborg producerar radio i samband med utbildningen.
En blandning av nyhetsrapportering och temaprogram.

Redaktion

JMGs studenter.

Sändningstider

Söndagar 11:00 - 12:00

Lördagar 11:00 - 12:00

Följ oss på Facebook

Extern länk

www.jmg.gu.se

Följ oss via RSS

Kontakt

jmg@k103.se