Radio JMG

15/6: Markus Botsjö om film & Karl Andersson om ungdomsfotboll

11.00 Ett halvtimmesprogram på temat film. Vi får höra ett reportage från Draken, en av Sveriges mest anrika biografer och varför den knappt används till filmvisning längre. Studion gästas av filmstudenten och regissören Sebastian Johansson Micci. Vi får även blicka framåt och höra vilka biopremiärer som filmkritikern CG Karlsson ser fram emot, både svenska och internationella. Självklart bjuds det på skön musik mellan programdelarna också. Programledare är Markus Botsjö.

11.30: Toppning och nivåindelning är två fenomen som länge har förekommit i svensk ungdomsfotboll. De flesta är överens om att toppning är fel, men kring nivåindelning finns flera olika åsikter. Det här programmet innehåller bland annat ett reportage om en förening som har fått kritik för att toppning och nivåindelning försiggår i föreningens ungdomsled. Dessutom får vi besök av en person från Azalea BK, som har profilerat sig som en klubb som låter alla spela lika mycket i de unga åldrarna. Slutligen får vi svar på frågan: Hur ser Svenska Fotbollsförbundet på nivåindelning? Programledare Karl Andersson.

Studenterna på Journalistprogrammet på JMG i Göteborg producerar radio i samband med utbildningen.
En blandning av nyhetsrapportering och temaprogram.

Redaktion

JMGs studenter.

Sändningstider

Söndagar 11:00 - 12:00

Lördagar 11:00 - 12:00

Följ oss på Facebook

Extern länk

www.jmg.gu.se

Följ oss via RSS

Kontakt

jmg@k103.se