Radio JMG

23/6: Alma Tallborn om framtidens odling & Nora Adin Fares om Mosquito Alarm

11.00: Hej och välkomna till Växtrummet där vi detta avsnittet kommer att lära oss mer om framtidens odling. I dagens avsnitt kommer vi få höra om Malin Bäck Fast som sadlade om från sitt kontorsjobb till trädgårdsmästare, om Linda Fernlund som använder odling som terapi och sen så har vi Mauritz Johansson i studion som är projektledare på Fish pond and greens som odlar växter med fisk. Vi har alltså en väldigt spännande halvtimma framför oss! Jag som kommer leda detta program heter Alma Tallborn och du lyssnar på Radio JMG på K103 Göteborgs studentradio.

11.30: Ett program med Nora Adin Fares om både högt och lågt. Vi lyssnar på ett reportage med Suad Omar om den kritiserade installationen av apparaten "Mosquito Alarm" som satts upp i Hjällbo Centrum och framkallar yrsel, huvudvärk och illamående hos den som hör ljudet. 
Vi får även besök i studion från rörelsejuristen Miran Kakaee och tar tacksamt emot instagramtips från grundaren till kontot TNKVRT,  Danny Laam. 

Studenterna på Journalistprogrammet på JMG i Göteborg producerar radio i samband med utbildningen.
En blandning av nyhetsrapportering och temaprogram.

Redaktion

JMGs studenter.

Sändningstider

Söndagar 11:00 - 12:00

Lördagar 11:00 - 12:00

Följ oss på Facebook

Extern länk

www.jmg.gu.se

Följ oss via RSS

Kontakt

jmg@k103.se