Radio JMG

9/6: Melker Westerberg om att resa med tåg & Cesar Fältskär om spel

11.00: Snart går Sverige in i sommartider vilket som vanligt innebär semester för många av svenskarna. Men hur ska man ta sig till semestermålet? Är tåg ett alternativ? 
I programmet får du höra om Alingsås Resebutik som satsar på tågresande istället för flyg. Studion gästas av Rebecka Forsberg som rest till Gambia utan att använda flyget. Hon kommer ge några tips att tänka på om du ska resa långt med tåg. Du får även höra järnvägsforskaren Bo-Lennart Nelldal som reder ut hur mycket svenskarna egentligen reser med tåg, och varför. Programledare Melker Westerberg.

11.30: I detta program kommer ni att få höra olika syner på spel. Pia Granberg är med på telefon för att prata om spelreklam, med i studion har vi Joppe Widberg som berättar om brädspel och som programledare har vi Cesar Fältskär. God lyssning.

Studenterna på Journalistprogrammet på JMG i Göteborg producerar radio i samband med utbildningen.
En blandning av nyhetsrapportering och temaprogram.

Redaktion

JMGs studenter.

Sändningstider

Söndagar 11:00 - 12:00

Lördagar 11:00 - 12:00

Följ oss på Facebook

Extern länk

www.jmg.gu.se

Följ oss via RSS

Kontakt

jmg@k103.se