Radio JMG

Akiko Ahlstrand om byggandet i GBG

Cash rules everything around me är ett konsumentupplysningsprogram för studenter. Vi pratar om byggstaden Göteborg – varför byggs det egentligen så mycket? I programmet hörs Marie Löwkrantz, projektledare för Älvstranden utveckling, som berättar mer om framtidens Göteborg, studenten Martin Ratsch som bor precis vid bygget av Karlastaden, och hyresgästföreningens jurist Ellinor Rapp som berättar om rättigheter för den som bor nära ett bygge. Programledare Akiko Ahlstrand.

Studenterna på Journalistprogrammet på JMG i Göteborg producerar radio i samband med utbildningen.
En blandning av nyhetsrapportering och temaprogram.

Redaktion

JMGs studenter.

Sändningstider

Söndagar 11:00 - 12:00

Lördagar 11:00 - 12:00

Följ oss på Facebook

Extern länk

www.jmg.gu.se

Följ oss via RSS

Kontakt

jmg@k103.se