Radio JMG

Amorina Ahlsell om sex genom historien

Let's talk about sex! Vi träffar sexleksaksexperten Evelina Odle och psykologiforskaren Lars-Gösta Dahlöf för att ta reda på om det är lättare att prata sex och sexleksaker idag. Vi pratar även med Jens Rydström som forskat om homosexualitet genom historien. Med honom tar vi upp hur det kunde vara att leva som homosexuell runt 1800-talet och hur en idag hittar information om det. Sist men inte minst kommer poeten Nino Mick till studion och diskuterar hur det är att skriva om sex. Programledare är Amorina Ahlsell.

Studenterna på Journalistprogrammet på JMG i Göteborg producerar radio i samband med utbildningen.
En blandning av nyhetsrapportering och temaprogram.

Redaktion

JMGs studenter.

Sändningstider

Lördagar 11:00 - 12:00

Följ oss på Facebook

Extern länk

www.jmg.gu.se

Följ oss via RSS

Kontakt

jmg@k103.se