Radio JMG

21/6: Johanna Blomberg om kärlek & relationer & Adam Fröberg om padel och supporterkultur i fotboll

11.00: I Radio JMG pratar Johanna Blomberg med gäster om kärlek och relationer. Julia Kristiansson berättar om sin långdistansrelation och sen gästar sexologen Siri Lindqvist programmet för att ge oss alla en djupare bild av relationer. Sist men inte minst träffar vi Frida Utterhall som är i full gång med dejtandet!

11.30: I Avbytarbåset möter Adam Fröberg hobbyspelaren Albin Molander samt padelförbundets
verksamhetschef Calle Åkesson i ett reportage om den allt mer populära sporten padel. Under sändningens gång gästar Manchester United-supportern Fabian Jalkemo och Djurgården-supportern Markus Andersson för att diskutera supporterkultur i fotboll – så väl i Sverige som i England.

Studenterna på Journalistprogrammet på JMG i Göteborg producerar radio i samband med utbildningen.
En blandning av nyhetsrapportering och temaprogram.

Redaktion

JMGs studenter.

Sändningstider

Lördagar 11:00 - 12:00

Följ oss på Facebook

Extern länk

www.jmg.gu.se

Följ oss via RSS

Kontakt

jmg@k103.se