Radio JMG

27/6: Nils Arnell om plast & Kajsa Centre om musikens roll under pandemin

11.00: Den finns i havet, i fisken och i din kropp. Programmet Uppenbarelsen av Nils Arnell handlar om plasten – ett material som har massproducerats sedan 1950-talet och som vi nu har svårt att göra oss av med.
Programledare: Nils Arnell och Moa Gustavsson

11.30: För hobbymusikern Hanna Thorn är gitarren och sången en glädjefull verklighetsflykt i osäkra tider. Vi träffar henne och hennes musik i det här programmet om musikens roll under pandemin, från Radio JMG. Dessutom får vi vara med under en sånglektion på distans och höra hur det går för en instrumentgrossist under corona-krisen.
Programledare: Kajsa Centre

Studenterna på Journalistprogrammet på JMG i Göteborg producerar radio i samband med utbildningen.
En blandning av nyhetsrapportering och temaprogram.

Redaktion

JMGs studenter.

Sändningstider

Lördagar 11:00 - 12:00

Följ oss på Facebook

Extern länk

www.jmg.gu.se

Följ oss via RSS

Kontakt

jmg@k103.se