Radio JMG

11/7: Daniel Deweruds Backficka & Isabelle Ulfsdotter om normbrytande

11.00 Välkommen till programmet Daniels bakficka. Radioprogrammet med programledaren Daniel Dewerud där vad som helst kan hända. Det kommer bjudas på god musik, gäster i studion, reportage samt ett hemligt recept kommer att avslöjas. Programmets huvudfokus är underhållning så söker ni något lättsamt är Daniels bakficka att rekommendera. God lyssning!

11.30 Att gå sin egen väg
Ett program om att bryta mot normer på olika sätt. Vi pratar med Maria Bohm från den ideella föreningen EqLovesMusic om hur det är att vara kvinnlig musikproducent. Vi får även träffa Niina Palm som tröttnat på villkoren i musikbranschen och skapat sin egen väg. Sist pratar vi med Simone Stålnacke om barnnormen och om barnfrihet. Allt varvas med musik skapad av ickemanliga artister.

Programledare: Isabelle Ulfsdotter

Studenterna på Journalistprogrammet på JMG i Göteborg producerar radio i samband med utbildningen.
En blandning av nyhetsrapportering och temaprogram.

Redaktion

JMGs studenter.

Sändningstider

Lördagar 11:00 - 12:00

Följ oss på Facebook

Extern länk

www.jmg.gu.se

Följ oss via RSS

Kontakt

jmg@k103.se