Radio JMG

5/7: Carl Schöndell om assisterad befruktning & Josefin Linderås om ungdomslitteratur

11.00: Programmet ”Viktigt” i studentradion behandlar i dagens avsnitt assisterad befruktning. Vad innebär det och vad ställs det för krav på den som vill genomgå behandlingen? Medverkande i programmet är Minna Önner Angleflod och Johanna Waara. En av dem har genomgått full behandling och numera en 8 månader ung dotter, medan den andra fortfarande väntar på dagen då hon ska få bära ett barn. Vi pratar även med chefsläkare och sektionschefen på Sahlgrenska Universitetssjukhus på reproduktionsavdelningen. Programledare är Carl Schöndell.

11.30: En hel halvtimme om ungdomslitteratur i allmänhet och Twilight i synnerhet, det är vad ni kan se fram emot när Josefin Linderås är programledare. Ett reportage tar oss hela vägen till Forks i nordvästra USA, spännande gäster kommer för att diskutera den nya boken Midnight Sun och självklart blir det även lite musik.

Studenterna på Journalistprogrammet på JMG i Göteborg producerar radio i samband med utbildningen.
En blandning av nyhetsrapportering och temaprogram.

Redaktion

JMGs studenter.

Sändningstider

Lördagar 11:00 - 12:00

Följ oss på Facebook

Extern länk

www.jmg.gu.se

Följ oss via RSS

Kontakt

jmg@k103.se