Rakt på sak

Samtal med Diddi

Att enbart leva på studiemedel i Sverige är ju som de flesta studenter vet ganska kämpigt, därför jobbar många studenter extra vid sidan av studierna. Så gjorde också Diddi, hon pluggade både nationalekonomi och offentlig förvaltning samtidigt som hon jobbade som strippa på olika strippklubbar, erotikmässor och svenssexor runt om i Sverige. Men hur är det egentligen att jobba i den branschen? Hur går det till och varför väljer man att arbeta på en strippklubb? Hör Diddi berätta om sina erfarenheter från denna ljusskygga värld.

Musiken som spelats i programmet var:
Linda Pira - Knäpper mina fingrar (remix)
Elliphant - Shoot Me Down
Lilla Namo - Ny bil

Torsdagar 20:00

I Rakt på sak bjuder jag i varje program in en person jag finner intressant för en halvtimmas personligt och intimt samtal.

Redaktion

files/users/raktpasak/profile/IMG_3440.JPG

Mary-Anne Norberg.

Följ oss via RSS

Kontakt

raktpasak@k103.se