Rakt på sak

Samtal med Magdalena Nordin

I veckans Rakt på Sak har jag ringt upp den karismatiska konstnären Magdalena Nordin för ett samtal. Magdalenas konstnärsskap kännetecknas av ett lekfullt och intelligent undersökande av internetfenomen, kulturens lågvattenmärken, kändisskapets attraktionskraft och dagens politik. Hör Magdalena berätta om reaktionerna på hennes självvalda kändisskap, det provocerande livet framför datorn, arbetarkamp och vägen mot riksdagen 2014 med sitt politiska parti "Nya Partiet". Och kollar du inte in hennes hemsida och blogg så går du miste om något stort.

Länkar:
http://www.magdalenanordin.se/
http://www.magdalenanordin.se/blog/

Musik:
Lana Del Rey – West Coast
Vånna Inget - Kungar
Den stora vilan – Förmannen

Torsdagar 20:00

I Rakt på sak bjuder jag i varje program in en person jag finner intressant för en halvtimmas personligt och intimt samtal.

Redaktion

files/users/raktpasak/profile/IMG_3440.JPG

Mary-Anne Norberg.

Följ oss via RSS

Kontakt

raktpasak@k103.se