Rakt på sak

Samtal med Jenny Bolgert

I veckans Rakt på Sak träffar jag Jenny Bolgert. I höstens val kandiderar Jenny för socialdemokraterna i Varbergs kommun och vårt samtal utgår ifrån hennes syn på den socialdemokratiska välfärdsmodellen. Jenny berättar om hur den påverkat henne under hennes uppväxt, hur den fick henne att engagera sig politiskt och hur den ska tas tillbaka till dagens samhälle. Dessutom svarar hon på frågan vi alltid velat ha svar på: Är socialdemokraterna trendiga eller inte?
Missa inte torsdag 20:00!

Låtlista:
Ida Redig - Se Mig
Jessica Lea Mayfield – Standing in the sun
Jonas Lundqvist – Lyft och försvinn

I Rakt på sak bjuder jag i varje program in en person jag finner intressant för en halvtimmas personligt och intimt samtal.

Redaktion

files/users/raktpasak/profile/IMG_3440.JPG

Mary-Anne Norberg.

Följ oss via RSS

Kontakt

raktpasak@k103.se